Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Senaste nytt - områden med matavfallsinsamling

Här hittar du de områden som fått matavfallsinsamling samt de brev som har skickats till alla småhus, flerbostadshus och verksamheter.

Lök på en skärbräda

Matavfallsinsamling införs i ytterligare områden under sommaren

2019-05-15 - Från och med juli 2019 blir det standard med utsortering av allt matavfall för alla hushåll i ytterligare områden i kommunen, bland annat på Blidö, Yxlan kring Frötuna, Länna och Penningby. I vår karta på länken nedan kan du se samtliga områden. Alla hushåll som berörs kommer under vecka 21 att få ett brev hemskickat med all information kring kommande matavfallsinsamling.
Kartbild över områden där matavfallsinsamling införs under juli och augusti 2019 

Matavfallsinsamling i flera områden från april 2019

2019-03-12 - Från och med april 2019 blir det standard med utsortering av matavfall för alla hushåll i flera områden i kommunen. Här kan du läsa mer om matavfallsinsamlingen och se kartbild över de aktuella områdena 

Matavfallsinsamling i centrala Norrtälje från och med februari 2019

2018-11-27 - Från och med februari 2019 blir det standard för alla hushåll och verksamheter i centrala Norrtälje med utsortering av matavfall. Här kan du läsa mer om matavfallsinsamling i centrala Norrtälje och se kartbild över aktuellt område 

Centrala Rimbo och Norrtälje Hamn först ut att få matavfallsinsamling under oktober 2018

2018-05-02 - Stora delar av Rimbo och Norrtälje Hamn blir de första områdena i Norrtälje kommun där matavfallsinsamling blir standard och införs under oktober 2018. Insamlingen i Norrtälje Hamn kommer att ske via matavfallskärl fram till dess att sopsugen för matavfall och restavfall tas i drift. Sopsugen beräknas tas i drift under andra halvåret 2019. Här kan du läsa mer om uppstarten i Rimbo och se kartbild över området vi startar i. 

Informationsbrev till småhus

Alla småhusägare, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling.  

Informationsbrev till flerbostadshus och vissa samfälligheter/föreningar

Alla ägare till flerbostadshus, styrelser i bostadsrättsföreningar och vissa samfälligheter/föreningar, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling.  

Informationsbrev till verksamheter/företag

Alla verksamhetsutövare, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling.  

Här hittar du frågor och svar om matavfallsinsamlingen

Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.