Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Senaste nytt - områden med matsortering

Här hittar du de områden som fått matavfallsinsamling samt de informationsbrev som har skickats till småhus, flerbostadshus och verksamheter.

Lök på en skärbräda

Matavfallsinsamling i centrala Norrtälje från och med februari 2019

2018-11-27 - Från och med februari 2019 blir det även standard för alla hushåll och verksamheter i centrala Norrtälje med matsortering. Här kan du läsa mer om matavfallsinsamling i centrala Norrtälje och se kartbild över aktuellt område 

Centrala Rimbo och Norrtälje Hamn först ut att få matavfallsinsamling under oktober 2018

2018-05-02 - Stora delar av Rimbo och Norrtälje Hamn blir de första områdena i Norrtälje kommun där matavfallsinsamling blir standard och införs under oktober 2018. Insamlingen i Norrtälje Hamn kommer att ske via matavfallskärl fram till dess att sopsugen för matavfall och restavfall tas i drift. Sopsugen beräknas tas i drift under andra halvåret 2019. Här kan du läsa mer om uppstarten i Rimbo och se kartbild över området vi startar i. 

Informationsbrev till småhus

Alla småhusägare, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling.  

Informationsbrev till flerbostadshus och vissa samfälligheter/föreningar

Alla ägare till flerbostadshus, styrelser i bostadsrättsföreningar och vissa samfälligheter/föreningar, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling.  

Informationsbrev till verksamheter/företag

Alla verksamhetsutövare, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling.  

Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.