Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Senaste nytt

Här hittar du senaste uppdateringar om införandet av matavfallsinsamling, så som informationsutskick och beslut som tagits. Vissa saker har vi inte svar på i dagsläget då vi fortfarande är i planeringsfasen och många beslut ligger framför oss, men vi uppdaterar sidan löpande så snart vi har ny information som kan vara intressant för dig att känna till.

Informationsträffen onsdag den 21 mars i Rimbo är inställd

2018-03-19 - Inbjudan skickades ut i februari 2018 till fastighetsägare till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och verksamheter. Då sista dag för anmälan har passerat och endast ett fåtal har anmält sig har vi valt att ställa in informationsträffen. De som har anmält att de ville delta har blivit informerade.

Presentation från informationsträff den 14 mars

2018-03-19Här kan du ta del av presentationerna som visades för fastighetsägare till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och verksamheter på informationsträffen i kommunhuset i Norrtälje den 14 mars 2018. De 2 presentationerna som visades är sammanslagna till en presentation. Presentationen - Matavfallsinsamling, snart även i Norrtälje kommun

Informationsbrev till småhus

Alla småhusägare, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling. I breven berättar vi bland annat om varför matavfallsinsamling införs och vilka avgifter för hämtning av hushållsavfall som kommer att gälla i de områden där matavfallsinsamling införs. Här kan du ta del av breven. 

Informationsbrev till flerbostadshus och vissa samfälligheter/föreningar

Alla ägare till flerbostadshus, styrelser i bostadsrättsföreningar och vissa samfälligheter/föreningar, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling. I breven berättar vi bland annat om varför matavfallsinsamling införs och vilka avgifter för hämtning av hushållsavfall som kommer att gälla i de områden där matavfallsinsamling införs. Här kan du ta del av breven. 

Informationsbrev till verksamheter/företag

Alla verksamhetsutövare, undantaget de på öar utan bro- eller bilfärjeförbindelse, har fått informationsbrev om kommande matavfallsinsamling. I breven berättar vi bland annat om varför matavfallsinsamling införs och vilka avgifter för hämtning av hushållsavfall som kommer att gälla i de områden där matavfallsinsamling införs. Här kan du ta del av breven. 

Ny avfallstaxa från och med 1 januari 2018

Den 18 december 2017 beslutade kommunfullmäktige om en ny avfallstaxa som ska gälla från 1 januari 2018. I taxan finns de avgifter som ska gälla för hämtning av hushållsavfall i de områden där matavfallsinsamling framöver införs. Avgifterna gäller tills ny taxa beslutas. Det innebär att avgifterna kan komma att förändras innan just ditt område får matavfallsinsamling. Här kan du läsa avfallstaxan i sin helhet.

Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.