Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Återvinningsstationer

På återvinningsstationen kan hushåll lämna förpackningar av kartong och papper, plast, glas och metall samt tidningar och papper. Där kan även finnas behållare för batterier och kläder.

Återvinningscentral.

Ansvaret för återvinningsstationerna ligger helt och hållet på Förpackning- och tidningsinsamlingen (FTI). Kommunen har alltså inget ansvar för skötsel, tillsyn eller att tömma fulla behållare. Har du synpunkter eller vill göra en felanmälan kontaktar du därför
Förpackning- och tidningsinsamlingen

För privatpersoner

På länken kan du söka efter din närmaste återvinningsstation och se när den senast tömdes och städades och när det sker igen.
Hitta närmaste återvinningsstation

Är du osäker på hur du ska sortera - ta gärna hjälp av  
Förpackning- och tidningsinsamlingens sorteringsguide 

Hårdplast, farligt avfall, grovsopor, hemmaelektronik med mera får inte lämnas vid återvinningsstationerna utan kan lämnas på en återvinningscentral.

Värmeljuskoppar är inte en förpackning och ska därför inte lämnas vid återvinningsstationen. Dessa lämnas i behållaren för metall på en återvinningscentral.

För företagare

Du som företagare har skyldigheter att källsortera även din verksamhets förpackningar och tidningar och lämna dem till återvinning. Du kan välja att anlita en entreprenör till din hjälp, eller om det är en mindre kvantitet så kan du själv kostnadsfritt lämna det på någon av 
Förpackning- och tidningsinsamlingens mottagningspunkter

Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.