Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vård och omsorgsutbildningen

Gillar du att arbeta med människor, att hjälpa dem och att se dem utvecklas? Har du hjärtat på rätta stället? Då är detta utbildningen för dig.

Välkommen till oss på Norrtälje Komvux! Sverige behöver fler undersköterskor, behovet av undersköterskor är stort. Kommuner, landsting och privata arbetsgivare söker efter utbildade undersköterskor. Du har därför stora möjligheter att snabbt få jobb. 

Du kommer att få ett meningsfullt arbete, där arbetsuppgifterna varierar och ingen dag är den andra lik. Utbildningen ger dig formell kompetens att arbeta  inom många olika områden inom vård- och omsorg. 

Personal på Vård och omsorgsutbildningen

Vi är ett kollegialt arbetslag med tre sjuksköterskor och en sjukgymnast som är legitimerade yrkeslärare.

Vi har arbetat som undersköterskor, sjukgymnast och sjuksköterskor inom kommunen och landstingets regi, bland annat på  akutsjukvårds-,medicinsk, kirurgisk och geriatrisk avdelning.

Vårt arbetslag har stor kompetens  inom vården och pedagogiken. Vi är en del av Norrtälje kommun och delar kommunens värdegrund och vision.

Här hittar du mer information om utbildningen
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.