Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skolan öppnar för små elevgrupper

Från och med den 4 maj kommer vi att öppna skolan för att ta emot små elevgrupper för lärarledda praktiska moment och examinationer.

För att minska risken för smittspridning kommer vi att ta emot max 5 elever i varje grupp så att vi kan hålla stort avstånd mellan varandra. Vi kommer att planera så att det inte är många grupper på skolan samtidigt. Det är viktigt att vi hjälps åt för att minska smittspridningen och därför har vi några regler som alla måste följa:

  • Läraren bestämmer vilka elever som ska komma till skolan, i övrigt är skolan fortfarande stängd.
  • Läraren meddelar i förväg vilken tid du ska komma och vilket klassrum du ska vara i. Gå direkt till klassrummet när du kommer till skolan.
  • Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stanna hemma om du känner dig sjuk eller har förkylningssymptom. Om du kommer till skolan fast du är sjuk så kommer du inte att få delta i klassrummet.

 

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta skolans rektor.

sara.widell@norrtalje.se

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.