Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nya yrkesutbildningar VT-22

Välkommen att utbilda dig inom vård och omsorg hos oss. Till hösten startar den nya utbildningen som följer Skolverkets nationella yrkespaket för undersköterskor och vårdbiträden. Bussförarutbildning, ett unikt samarbete mellan Norrtälje Komvux och Nobina Norrtälje ger möjlighet att söka bussförarutbildning på hemmaplan.

Nya utbildningar.

Vård- och omsorgsutbildning

Hos oss utbildas du av legitimerade vårdlärare varav tre sjuksköterskor och en sjukgymnast. Utbildningen är upplagd med stor flexibilitet så att du ska kunna välja en studietakt som fungerar för dig. Du kommer att få en bred utbildning med kurser inom samtliga områden av vård och omsorg. Vi samarbetar med arbetslivet och under din utbildning kommer du att göra APL (praktik) på flera arbetsplatser i kommunen.

Under utbildningen får du stöd i form av orienteringskurser, vägledning, inläst kursmaterial och digital support och som belöning när du är färdig undersköterska väntar Norrtälje Komvux diplom och brosch.

Välkommen med din ansökan till period 4 som startar den 2 augusti!

Bussförarutbildning

Ett unikt samarbete mellan Norrtälje Komvux och Nobina Norrtälje ger möjlighet att söka bussförarutbildning på hemmaplan. Utbildningen är CSN-berättigad och pågår under 20 veckor, där både teori och praktik varvas. Det första gänget som startade sin utbildning i januari beräknas att bli klara bussförare under våren

Ta chansen att utbilda dig till bussförare och få en viktig roll i att skapa ett rörligare samhälle!

Nästa kursstart är planerad till period 5 som startar den 11 oktober.

Ansökan

Ansökan är öppen 11 oktober- 19 november.

Här kan du ansöka kursen

Senast ändrad: 2021-02-22
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.