Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kursstart period 5

Du som har blivit antagen till en eller flera kurser på Norrtälje Komvux under period 5, 2022 är välkommen att starta dina studier med en allmän introduktion torsdag den 4 Oktober klockan 15:30-16:30.

Då kommer du att få information om skolan, lärplattformen Unikum och hur du aktiverar dina studier. Introduktionen är obligatorisk och sker på distans via Microsoft Teams. Du kan ta del av introduktionen via din mobiltelefon eller dator. För att kunna delta behöver du först ladda ner Microsoft Teams-applikationen, det gör du här: https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

Observera att du inte behöver logga in i Teams för att delta i introduktionen.

Om du behöver hjälp med att ladda ner applikationen så är du välkommen att kontakta vår digitala support genom att maila till mohannad.saleh@norrtalje.se eller ringa 0176-71036.

Länk till introduktionen
Torsdag den 4 Oktober klockan 15.30 börjar introduktionen på distans och då ansluter du genom att klicka här:  Anslut till introduktionen

Observera att du inte ska komma till skolan denna tid utan introduktionen sker på distans.

Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor i chatten under tiden för mötet. Om du inte har möjlighet att vara med under live-sändningen så går det bra att titta på introduktionen i efterhand genom samma länk.

Om din kursstart
På vår hemsida www.norrtalje.se/komvux   hittar du redan nu schema och litteraturlista. Det är viktigt att du har med dig dina kursböcker till första lektionstillfället. Alla kurser startar vecka 41 och du kommer att få information från din lärare om vilken dag du har din första lektion. För att se ditt schema behöver du först välja din grupp och sedan vecka 41 i schemavisaren.

Inloggningsuppgifter till Unikum
Om du har studerat hos oss det senaste året så använder du samma inloggningsuppgifter som tidigare. Om det här är din första kurs hos oss så kommer du att få dina inloggningsuppgifter mailade till dig en vecka innan kursstart. Om du inte har fått dina inloggningsuppgifter när kursen startar kan du beställa nya genom att klicka på den här länken.

 Meddela oss omgående om du inte kan gå erbjuden kurs.

Vi har även en filmsida med förklaringsfilmer som vi visar på introduktionsträffen. Klicka här om du vill titta på filmerna i förväg.

Välkommen!

Med vänlig hälsning

Norrtälje Komvux
Tel direkt: 0176 - 715 75
(se telefontider på www.norrtalje.se/komvux )
E-post: komvux@norrtalje.se
Hemsida: www.norrtalje.se/komvux

    Senast ändrad: 2022-09-27
    ×

    Tyck till om den här sidan

    Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.