Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kursstart period 4

Du som har blivit antagen till en eller flera kurser på Norrtälje Komvux under period 4 2021 är välkommen att starta dina studier med en allmän introduktion torsdagen den 29 juli klockan 14:00.

Då kommer du att få information om skolan, lärplattformen Unikum och hur du aktiverar dina studier. Introduktionen är obligatorisk och sker på distans via Microsoft Teams. Du kan ta del av introduktionen via din mobiltelefon eller dator. För att kunna delta behöver du först ladda ner Microsoft Teams-applikationen, det gör du här: https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

Om du behöver hjälp med att ladda ner applikationen så är du välkommen att kontakta vår digitala support genom att maila till mohannad.saleh@norrtalje.se eller ringa 0176-71036. Mohannad finns på plats från den 26 juli.

Länk till introduktionen
Torsdagen den 29 juli klockan 14.00 börjar introduktionen och då kan du ansluta genom att klicka här: Anslut till introduktionen

Observera att du inte ska komma till skolan denna tid utan introduktionen sker på distans.
Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor i chatten under tiden för mötet. Om du inte har möjlighet att vara med under live-sändningen så går det bra att titta på introduktionen i efterhand genom samma länk.

Om din kursstart
På vår hemsida www.norrtalje.se/komvux  hittar du redan nu schema och litteraturlista. Det är viktigt att du har med dig dina kursböcker till första lektionstillfället. Alla kurser startar vecka 31 och på schemat kan du se vilken dag du har din första lektion. För att se ditt schema behöver du först välja din grupp och sedan vecka 31 i schemavisaren. Vi kommer att anpassa vår utbildning så att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att delar av undervisningen kan komma att ges via fjärr-/distansundervisning. Din lärare kommer att meddela dig via mail vilka dagar du ska vara på plats i skolan.

Inloggningsuppgifter till Unikum
Om du har studerat hos oss det senaste året så använder du samma inloggningsuppgifter som tidigare. Om det här är din första kurs hos oss så kommer du att få dina inloggningsuppgifter mailade till dig en vecka innan kursstart. Om du inte har fått dina inloggningsuppgifter när kursen startar kan du beställa nya genom att klicka på den här länken.

 Meddela oss omgående om du inte kan gå erbjuden kurs.

Vi har även en filmsida med förklaringsfilmer som vi visar på introduktionsträffen. Klicka här om du vill titta på fimerna i förväg.

Välkommen!

Med vänlig hälsning

Norrtälje Komvux
Tel direkt: 0176 - 715 75
(se telefontider på www.norrtalje.se/komvux )
E-post: komvux@norrtalje.se
Hemsida: www.norrtalje.se/komvux

    Till Utbildning för vuxna
    ×

    Tyck till om den här sidan

    Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.