Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Välkommen till introduktionen den 16 mars

Till dig som har blivit antagen till en kurs eller utbildning hos Norrtälje Komvux studieperiod 2 2020 som startar den 16 mars. Innan du startar dina studier behöver du ta del av vår introduktion.

Du har möjlighet att ta del av introduktionen på distans via din dator eller mobiltelefon genom att gå till den här introduktionssidan.  

Om du vill träffa några av oss som arbetar här och se våra lokaler så är du välkommen att ta del av introduktionen på plats på Norrtälje Komvux (se karta) den 13 mars kl.11.00. 

Introduktionen till just den/de kurser som du ska läsa får du under det första lektionstillfället. Du hittar ditt schema här. Observera att det är obligatorisk närvaro under det första lektionstillfället, det gäller även för dig som ska studera på distans. 

Under introduktionen får du reda på hur du aktiverar dina studier (gäller endast kurser hos Norrtälje Komvux). Du kommer även att få instruktioner för vår lärplattform Unikum som kommer att vara en viktig del i din utbildning hos oss. 

Välkommen! 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.