Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ta del av introduktionen i eftehand

Du som har blivit antagen till en eller flera kurser på Norrtälje Komvux under period 5 2020 är välkommen att starta dina studier med en allmän introduktion onsdagen den 7 oktober klockan 10.00.

Då kommer du att få information om skolan, lärplattformen Unikum och hur du aktiverar dina studier. Introduktionen är obligatorisk och sker på distans via Microsoft Teams. Du kan ta del av introduktionen via din mobiltelefon eller dator. För att kunna delta behöver du först ladda ner Microsoft Teams-applikationen, det gör du här:https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

Om du behöver hjälp med att ladda ner applikationen så är du välkommen att besöka vår digitala support som är öppen onsdagar klockan 10.00-12.00. Du hittar oss på Astrid Lindgrens gata 2B, se karta.  Den digitala supporten finns vid expeditionen på plan 2.

Ta del av introduktionen i efterahand

Se filmerna som visades under introduktionen

Observera att du inte ska komma till skolan denna tid utan introduktionen sker på distans.

Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor i chatten under tiden för mötet. Om du inte har möjlighet att vara med under live-sändningen så går det bra att titta på introduktionen i efterhand.

Om din kursstart

På vår hemsida www.norrtalje.se/komvux  hittar du redan nu schema och litteraturlista. Det är viktigt att du har med dig dina kursböcker till första lektionstillfället. Alla kurser startar vecka 42 och på schemat kan du se vilken dag du har din första lektion. För att se ditt schema behöver du först välja din grupp och sedan vecka 42 i schemavisaren. Vi kommer att anpassa vår utbildning så att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket kan innebära att delar av undervisningen ges via fjärr-/distansundervisning. Din lärare kommer att meddela dig via mail eller Unikum vilka dagar du ska vara på plats i skolan.

Meddela oss omgående om du inte kan gå erbjuden kurs.

Välkommen!

Med vänlig hälsning

Norrtälje Komvux
Tel direkt: 0176 - 715 75
(se telefontider på www.norrtalje.se/komvux )
E-post:           komvux@norrtalje.se
Hemsida:          www.norrtalje.se/komvux

    ×

    Tyck till om den här sidan

    Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.