Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om att skriva tentamen

Norrtälje vuxenutbildning (vux) erbjuder kostnadsfri tentamensmöjlighet för dig som är folkbokförd eller jobbar i Norrtälje kommun eller läser ett program via vårt lärcentrum.

Om du studerar vid ett lärosäte vårt lärcentrum har avtal med (Karlstads universitet och Mittuniversitetet) kan du skriva hos även om du inte tillhör en av de ovannämnda grupperna. I så fall betalar du dock en administrationsavgift på 500 kr per tentamenstillfälle. Beloppet betalas kontant i jämna pengar vid tentamenstillfälle! I annat fall kan vi inte garantera handläggning av tentamen.

För alla övriga har vi just nu ingen möjlighet att erbjuda tentamensmöjlighet hos oss. 

OBS! Det är förbjudet att ta med jordnötter och produkter som innehåller jordnötter till våra lokaler! Vi har allergiker som blir mycket sjuka och riskerar en allvarlig allergichock om det finns jordnötter/jordnötsprodukter i lokalerna! Jordnötsallergenet sprider sig via luften och därför riskerar allergiker att bli livsfarligt sjuka utan att själva äta eller röra vid jordnötsprodukter.

 

Senast ändrad: 2022-01-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.