Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekniskt basår, grundskollärarprogrammet och socionomprogrammet i samarbete med universitet

Till höstterminen 2021 kan du söka till tre högskoleutbildningar som startar med studiegrupper i Norrtälje. Ansökningsperioden för alla tre utbildningar börjar den 15 mars och slutar den 15 april. Du söker till alla utbildningar via antagning.se

ung tjej med hörlurar pluggar i kök

Tekniskt basår i samarbete med Högskolan i Gävle

Ett Tekniskt basår ger dig behörighet att börja plugga till ingenjör, ett bra val och du blir efterfrågad på arbetsmarknaden. Under det Tekniska basåret läser du matte, fysik och kemi. Avsluta tekniska basåret framgångsrikt och du får garanterad studieplats till en av 10 olika ingenjörsutbildningar. Även Holmen AB är vår samarbetspartner i denna utbildning. Du kommer ha möjlighet att träffa din studiekamrater i utbildningslokaler i Hallstavik. Det finns även stöd i form av handledning i alla kurser.

Läs mer på högskolans webbplats

Grundlärarprogram för förskoleklass och årskurs 1-3 i samarbete med Karlstads universitet.

Studera till lärare på hemmaplan! Vill du ha ett bra jobb där lönerna går upp och karriärvägarna blir fler och fler? Nu kan du studera till lärare i förskoleklass och årskurs 1-3.

På Lärcentrum Norrtälje kan du gå Karlstad universitets lärarprogram på hemmaplan. Studiegrupper träffas på Lärcentrum Norrtälje.

Läs mer på Karlstad universitetets webbplats

Socionomprogram i samarbete med Högskolan i Gävle

Bli den som stöttar när det är jobbigt! Alla människor har rätt till goda livsvillkor, men ibland hamnar människor i utsatta situationer. Du kan vara med och jobba för att minska de sociala problem som uppkommer och för att ge stöd till de som behöver det. Studiegrupper träffas på Lärcentrum Norrtälje.

Läs mer på högskolans webbplats

Kontakt lärcentrum/högskolestudier

Du söker till alla utbildningar via antagning.se

 

Till Utbildning för vuxna
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.