Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bli lärare! Ansök nu och studera på hemmaplan

Grundskollärare är ett framtidsjobb. Jobbchanserna är goda, lönerna på väg upp och karriärvägarna blir allt fler. Och du får arbeta med något viktigt och fantastiskt kul: barns utbildning!

Sedan ett antal år kan du studera till lärare vid Lärcentrum Norrtälje. Grundlärarprogrammet: grundskolans årskurs 4-6 ges vid Karlstad universitet, men din studieort blir Norrtälje. Karlstads lärarutbildning har gott rykte och de som tagit examen där är attraktiva på arbetsmarknaden.

På Lärcentrum i Norrtälje får du all service du behöver, kan delta i föreläsningar och seminarier via distansteknik, skriva tentamen, träffa kurskamrater och studievägledare och mycket annat som hjälper dig att lyckas. test

Så här säger en av våra studenter:

Servicen på lärcentrum är jättebra, de hjälper alltid till med lokaler och annan utrustning. Caféet är mysigt och bra att sitta i när man pluggar.  

Kontakta oss gärna: Joachim Kahlert, tel 0176-712 74 eller e-post larcentrum@norrtalje.se.

Sök nu – och var med och skapa framtidens skola! 

Senast ändrad: 2022-07-06
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.