Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vård- och omsorgsutbildning

Den här utbildningen förbereder dig för arbeten med människor som har behov av vård och omsorg. Nästa utbildningsstart är 6 augusti och ansökningsperioden är 14 maj - 11 juni.

Norrtälje kommunala Vuxenutbildning

Detta är en flexutbildning vilket innebär att du kommer till skolan 1 dag i veckan. Övriga utbildningsmoment gör du hemifrån. Mer information om utbildningen finns i utbildningsbeskrivningen nedan.

 Arbetsplatsförlagt lärande, APL (praktik) ingår i kurserna vård och omsorgsarbete 1 ( 4 veckor) och i en av fördjupningskurserna (4 veckor). Det är möjligt att validera (tillgodoräkna tidigare arbetslivserfarenhet) APL  i kursen vård och omsorgsarbete 1. Det är dock inte möjligt att validera APL  i fördjupningskursen. Ansök om validering (se blankett nedan) först när du fått besked om att du är antagen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.