Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Inledande kartläggning

Via oss på vuxenutbildning kan du få ditt kunnande kartlagt inför utbildning eller prövning inom Komvux. Den inledande kartläggningen är övergripande och genomföras innan du påbörjar utbildning, genomgår validering eller genomgår prövning

Kartläggningen gör du tillsammans med en studie- och yrkesvägledare. Kartläggningen ska bidra till att identifiera områden som du kan söka om att validera. 

Kartläggningen syftar till att ge dig en ökad självinsikt och medvetenhet om dina förmågor, intressen och din potential. Målet är att du ska kunna göra väl underbyggda val till fortsatt studie- och yrkesinriktning. Blir du antagen till att göra en validering bidrar det också till en individuell studieplan som utgår från dina mål, behov och förutsättningar.

Kontakta vägledning

Klicka här för att boka tid hos en studie- och yrkesvägledare.

 

 

 

 

Senast ändrad: 2023-01-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.