Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Betalningsinformation

Information om hur du betalar prövningsavgiften på 500 kronor/kurs.

Betalning med Swish
Beloppet betalas in senast sista betalningsdag (se guide) till Swish-nummer:123 303 56 07. Du måste betala från ditt eget Swish-kontoI fältet för textmeddelande skriver du först in ditt födelsedatum med 6 siffor, därefter anges kursbeteckningen.  
Exempel: 790203, Svenska som andra språk 2

Betalning via Plusgiro
Om du inte har möjlighet att betala med Swish från eget Swish-konto kan du göra inbetalningen senast sista betalningsdag till Plusgiro: 845978-6
Vid inbetalning till plusgirot måste nedanstående uppgifter anges i nämnd ordning i meddelandetexten: födelsedatum (6 siffor), kursbeteckning och namn.
Exempel: 790203, Svenska som andra språk 2, Anna Jansson

  • Du som läst en kurs via Norrtälje Kommunala Vuxenutbildning och fått betyget F har rätt till en avgiftsfri prövning (gäller inom ett år från betygsdatum).
  • Även prövningar i kurser på grundläggande nivå (grundskola) är avgiftsfri.
  • En inbetalning är inte en anmälan. Du måste även anmäla dig till en prövning via de webbformulär som finns på vår webbplats.

Återbetalning av prövningsavgiften kan endast ske mot uppvisande av läkarintyg som styrker att du pga av sjukdom på aktuell prövningsdag inte kan fullfölja prövningen du anmält dig till. Kontakta då nkv@norrtalje.se

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.