Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Om prövningar inom NKV

Om du vill höja eller saknar betyg i en viss kurs kan du göra en prövning. Det innebär att du redan har kunskaper eller på egen hand läser in en kurs enligt kursplan och gör en tentamen.

Prövning

Prövning innebär att du läser kursen helt på egen hand och examineras vid en tid som du och ansvarig lärare kommer överens om. Examinationen kan vara såväl skriftlig som muntlig. Du får ingen undervisning utan endast översiktlig information om vad prövningen omfattar av berörd lärare. Prövning ger inte rätt till studiemedel och utförs till en kostnad av 500 kronor, vilket faktureras. För dig som är inskriven i kommunal vuxenutbildning i din hemkommun och som deltagit i kurs och fått betyget F, är prövningen kostnadsfri om du gör den inom ett år från betygsdatumet. När du anmält dig till en prövning kontaktar läraren dig. 

För närvarande går det inte att anmäla sig till prövning eftersom vi håller på att ser över våra rutiner. Inom kort kommer vi att på denna sida informera om hur du anmäler dig till prövning.

    ×

    Tyck till om den här sidan

    Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.