Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Särskild utbildning för vuxna

Målet med utbildningen är att du som har en utvecklingsstörning ska stödjas och stimuleras i ditt lärande. Du ska få möjlighet att utveckla dina kunskaper och din kompetens så att din ställning i arbets- och yrkeslivet underlättas.

Särskild utbildning för vuxna vänder sig till dig som är över 20 år och har en utvecklingsstörning eller fått en betydande och bestående begåvningsmässig funktionsnedsättning på grund av hjärnskada.

Vi erbjuder undervisning på tre olika nivåer, träningsskolenivå, grundsärskolenivå och gymnasiesärskolenivå. Undervisningen anpassas utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Utbildningen är uppdelad i kurser. Betyg sätts på varje avslutad kurs eller delkurs inom den del som motsvarar grundsärskolan. Den som inte uppnår betyget godkänt får ett intyg.

Inom den del av särskild utbildning för vuxna som motsvarar träningsskolan utfärdas ett intyg efter avslutad kurs.

Utbildningen är avgiftsfri.

Särskild utbildning för vuxna
Senast ändrad: 2014-10-22
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.