Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Information om lärplattformen

Lärplattformen Unikum används i Norrtälje för samtliga kommunala skolformer, av förskolan, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan, gymnasiet, gymnasiesärskolan och komvux. I Unikum hittar du allt som rör barnets lärprocess och kommunikation inom enheten.

Hur loggar jag in i Unikum?

Som vårdnadshavare är det enklaste sättet att logga in med appen Unikum Familj. Appen har samlat det viktigaste från Unikum samtidigt som det har kommunens närvarosystem för grundskola och gymnasium integrerat i sig. Närvarosystemet heter Skola 24.

Unikum Familj finns till både iPhone/iPad och Android. Det går också att logga in via en vanlig webbläsare. Här hittar du länkar till Unikum.

Inloggning sker med hjälp av e-legitimation (bank-id). Om du har frågor om e-legitimation, kontakta Skatteverket.

Hur registrerar jag schema och anmäler frånvaro?

Närvarosystemet för grundskola och gymnasium heter Skola 24. Du kan nå den tjänsten via Unikum.

Förskolor och fritidshem använder Tempus för att registrera scheman, närvaro och frånvaro. Som vårdnadshavare gör man detta enklast med hjälp av appen Tempus Hemma som finns till både iPhone/iPad och Android. Det går också att logga in via en vanlig webbläsare. Här hittar du länkar till Tempus.

Hur ansöker jag om ledigt för mitt barn i grundskola eller gymnasiet?

Ledighetsansökan görs via Skola24:s e-tjänst. Här hittar du länkar till Skola24.

Behöver jag även registrera antal timmar i e-tjänsten för vårdnadshavare?

Ja, vårdnadshavare behöver registrera antalet timmar i veckan som barnet ska vara på förskolan eller fritidshemmet. Detta görs via Norrtälje kommuns e-tjänst för vårdnadshavare.

Man behöver bara ange genomsnittligt antal timmar, inte klockslag. Detta för att kostnader och ersättningar ska bli rätt.

Var vänder jag mig om jag har fler frågor?

Du hittar mer information på länkarna nedan om Unikum och Tempus.

Om du fortfarande känner dig osäker kan du vända dig till personalen i ert barns verksamhet. Kontaktcenter på Norrtälje kommun kan också hjälpa till att lotsa dig rätt.

Senast ändrad: 2018-08-21
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.