Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Information om nya lärplattformen

Lärplattformen ersätter Fronter och kommer att användas av förskolan, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan, gymnasiet och gymnasiesärskolan.

Hur loggar jag in i Unikum?

Det enklaste sättet att logga in är med appen Unikum Familj. Appen har samlat det viktigaste från Unikum samtidigt som det har kommunens närvarosystem för grundskola och gymnasium integrerat i sig. Närvarosystemet heter Skola 24. Unikum Familj finns till både iPhone/iPad och Android. Det går också att logga in via en vanlig webbläsare. Här hittar du länkar till Unikum.

Inloggning sker med hjälp av e-legitimation (bank-id). Om du har frågor om e-legitimation, kontakta Skatteverket.

Hur registrerar jag schema och anmäler frånvaro?

Närvarosystemet för grundskola och gymnasium heter Skola 24. Du kan nå den tjänsten via Unikum.

Förskolor och fritidshem använder Tempus för att registrera scheman, närvaro och frånvaro. Som vårdnadshavare gör man detta enklast med hjälp av appen Tempus Hemma som finns till både iPhone/iPad och Android. Det går också att logga in via en vanlig webbläsare. Här hittar du länkar till Tempus.

Behöver jag fortfarande registrera antal timmar i e-tjänsten för vårdnadshavare?

Ja, vårdnadshavare behöver registrera antalet timmar i veckan som barnet ska vara på förskolan eller fritidshemmet. Detta görs på samma sätt som tidigare via Norrtälje kommuns e-tjänst för vårdnadshavare. Man behöver bara ange genomsnittligt antal timmar, inte klockslag. Detta för att kostnader och ersättningar ska bli rätt.

Var vänder jag mig om jag har fler frågor?

Se länkar nedan för support hos Unikum och Tempus. Om du fortfarande känner dig osäker kan du vända dig till personalen i ert barns verksamhet. Kontaktcenter på Norrtälje kommun kan också hjälpa till att lotsa dig rätt.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.