Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Akustisk Gitarr

Akustisk gitarr är en gitarr som inte är kopplad till något elektriskt. Den utnyttjar helt och hållet akustiken som finns i resonanslådan och träet. Den vanliga gitarren har sex strängar som är gjorda av nylon eller står.

Gitarr

Gitarrundervisningen sker enskilt eller i grupp och anpassas till varje elev. I nybörjarstadiet är målet att kunna spela kortare melodier och ackompanjemang. Samtidigt utvecklar vi också elevens förmåga till musikaliskt intryck. Varje elev erbjuds även en plats i Session (pop- och rockband). Om det önskas finns gitarr att låna under lektionstiden men det är viktigt att eleven har en gitarr att öva på hemma.

Just nu har vi många elever som vill börja spela gitarr och det kan dröja upp mot ett läsår innan vi kan erbjuda en plats.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.