Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Klagomål på förskola och skola

Vi vill gärna att du talar om för oss vad vi kan göra bättre - och vad du tycker är bra. Dina synpunkter är viktiga för oss!

Vårt mål är att barn och elever i alla åldrar ska erbjudas en god lärmiljö och att utbildningsnivån i kommunen hela tiden ska öka. Därför är dina synpunkter viktiga för oss. Både för att vi ska kunna åtgärda brister snabbare och för att vi ska kunna förbättra och utveckla vår verksamhet, men även för att öka din möjlighet att påverka. I guiden längst ner på sidan får du mer hjälp. Använd formuläret nedan för att klaga på kommunala verksamheter.

 

Om du vill klaga på en fristående verksamhet lämnar du ditt klagomål direkt till den fristående verksamheten. Varje huvudman är enligt lagen skyldig att ta emot och utreda ditt klagomål. 

Klagomål på övrig kommunal verksamhet

Övrig verksamhet kan till exempel vara skolskjutsar, administrativa tjänster som e-tjänster, placering i förskola eller ekonomi. Sådana klagomål anmäler du via nedanstående formulär.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.