Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Varför ska jag välja Rodengymnasiet?

Om du letar efter en skola som vill få dig att utvecklas, växa och få de bästa förutsättningarna för framtiden, då kan du sluta leta nu. Rodengymnasiet är skolan som satsar på sina elever, som vill att de ska lyckas och komma långt i livet. Vi tror att du kan gå långt. Välkommen att bli en av oss!

Det pratas ofta om att man ska lära för livet och inte för skolan. Därför lär vi ut mer än bara skolämnen. Därför arbetar vi för att din tid hos oss ska vara mer än bara "gå i skolan". Och därför arbetar vi för att du ska känna dig redo för vuxenlivet och arbetslivet när du tar studenten.

Under de tre år du går hos oss kommer vi göra allt för att du ska växa och utmanas. Vi kommer ge dig en egen dator med massor av olika program, så att du när du går ut har den datorvana som arbetslivet efterfrågar. Vi kommer ge dig möjligheten att knyta kontakter utomlands, för att du ska se hur världen hänger i hop och lära dig av andra kulturer. Vi kommer ge dig möjligheten att skaffa viktiga kontakter i arbetslivet, för att du ska kunna ta studenten och redan ha arbetslivserfarenheter och referenser.

Undersökningar visar att kontakter och erfarenheter är viktigast för att få jobb, och här har du möjlighet att få massor av erfarenheter och kontakter. Givetvis får du också den kunskap du behöver för att kunna läsa vidare på universitet. Vi förbereder dig för vuxenlivet.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.