Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Ishockey

Den speciella doften av ishall, slamret från sargen och känslan av ett kraftfullt skär i den mjölkvita isen är din grej. Nu vill du gå på gymnasiet och fortsätta att spela hockey.

Ishockeyprofil

Ishockeyprofilen är ett samarbete mellan Rodengymnasiet och NIK, Norrtälje ishockeyklubb. Hockeyklubben håller i all ishockeyträning. Du får mycket istid och stora delar av undervisningen sker i Norrtälje Sportcentrum. Profil ishockey vänder sig till dig som vill utvecklas ännu mer som ishockeyspelare. Vi förutsätter att du redan spelar i ett hockeylag. På Roden kan du kombinera dina gymnasiestudier med avancerad ishockeyträning och öka på dina kunskaper om spelet.

Kurser:
Idrott och hälsa 1 - specialisering handlar om regler, tekniker och taktik inom ishockeyn. Kursen behandlar också ishockeyn ur ett hälsoperspektiv.

Idrott och hälsa 2 - specialisering innebär fördjupning av tekniker, taktik och mättekniker inom ishockeyn. Eleverna anpassar och genomför träningsprogram.

Träningslära 1, lär ut anatomi och fysiologi, hur kroppen fungerar och reagerar på träning. Här ryms också förebyggande av skador och kostkunskap.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.