Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Fotboll

Den gröna gräsmattan är en närapå religiös upplevelse för dig. Spelet, kamratskapen och lagandan är något du inte tänker släppa. Du vill gå på gymnasiet och du vill fortsätta att spela fotboll.

Fotbollsprofil

Rodengymnasiets fotbollsprofil ordnas i samarbete med BKV Norrtälje och klubben håller i all fotbollsutbildning. Du får mycket träningstid på gräs och konstgräs. Vi förutsätter att du är aktiv i ett fotbollslag när du börjar. Profil fotboll vänder sig till dig som vill utvecklas ännu mer i din idrott. Här kombinerar du dina gymnasiestudier med högkvalitativ och avancerad fotbollsträning.

Kurser:
Idrott och hälsa 1 - specialisering handlar om regler, tekniker och taktik inom fotbollen. Kursen behandlar också fotboll ur ett hälsoperspektiv.

Idrott och hälsa 2 - specialisering innebär fördjupning av tekniker, taktik och mättekniker inom fotbollen. Eleverna anpassar och genomför träningsprogram.

Träningslära 1, lär ut anatomi och fysiologi, hur kroppen fungerar och reagerar på träning. Här ryms också förebyggande av skador och kostkunskap.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.