Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Var med och träffa framtidens företagare

Vi odlar innovation och entreprenörskap bland unga i Norrtälje. Du som företagare är välkommen att vara med!

Företagare framför dator.

Norrtälje kommun växer och vi behöver nya arbetstillfällen. Vi vill att fler unga ska se en framtid i kommunen och att deras idéer ska kunna slå rot och bidra till tillväxt. Då behövs nya mötesplatser och nätverk. Under hösten 2019 drar projektet Inntreprenörskap igång. Vår vision är en kommun där gymnasieelever och företagare tillsammans löser morgondagens problem, skapar nya möjligheter och jobb genom innovation och ny teknik.

Så kan du och ditt företag delta i projektet

  • Delta i kvällsföreläsningar. Ta del av teknikutvecklingen globalt, nationellt och lokalt. Du som är företagsledare – skicka dit din personal för kostnadsfri kompetensutveckling! Här anmäler du dig till föreläsningarna.
  • Knyt kontakt med framtidens medarbetare. Besök en klass och berätta om er verksamhet. Du väljer själv vilket program eller  elevgrupp du vill besöka. 
  • Skaffa ungas perspektiv och lösningar på en utmaning i ditt företag.
  • Bjud in elever och lärare till ett företagsbesök.
  • Följ med på studieresan till Silicon Valley i maj 2020. Vi reserverar en handfull platser för deltagare från teknik- och IT-företag i Norrtälje. Resan kan bli en värdefull teknikspaning och inspirerande nätverkande.

 Program för studieresan hittar du här

Vill du göra ett utbyte med Rodengymnasiet? 

Kontakta Jonas Gustafsson, ansvarig för entreprenörskap på Rodengymnasiet: jonas.gustafsson@norrtalje.se 0176 717 91

Intresserad av resan till Silicon Valley?

Kontakta Daniel Klemserud, näringslivssamordnare på Norrtälje kommun: daniel.klemserud@norrtalje.se 0176-28 42 79, 073-558 20 49

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.