Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vägen till framtidens drömjobb

Under läsåret 2019-20 kommer eleverna i årskurs 2 på Teknik, Fordon och Ekonomi-programmen att delta i projektet Innovation och entreprenörskap. Projektet blir en fördjupning inom teknik och IT.

Computer Science Engineer wearing Virtual Reality Headset Works with 3D Model Hologram Visualization, Makes Gestures. In the Background Engineering Bureau with Busy Coworkers.

I projektet kommer du att upptäcka hur det du lär dig kan kopplas ihop med praktisk användning, du får träffa entreprenörer och innovatörer och knyta kontakter med framtida arbetsgivare. Projektet avslutas i maj 2020, med en studieresa till Silicon Valley i USA. Du har möjlighet att söka en plats på denna resa. 

Fem föreläsningar – och en rad lektioner

Projektet innefattar en föreläsningsserie på kvällstid, samt olika arbetsmoment under lektionstid. Föreläsningarna kommer att handla om framtidens fordon, webbutveckling, avancerad teknik och innovation – och om hur den globala arbetsmarknaden ser ut, mer specifikt i Silicon Valley. Under lektionstid kommer vi att väva in olika projektuppgifter och företagsbesök på detta tema.

Ekonomiprogrammet åk 2 

Företagsekonomi 2  
Engelska 6 

Teknikprogrammet åk 2 

Dator och nätverksteknik 
Programmering 1 
Webbutveckling 1 
Engelska 6 

Fordonsprogrammet åk 2, inriktning mek 

Maskin och lastbilsteknik introduktion 
Reparation av lastbilar och mobila maskiner 
Personbilsteknik intro 
Reparation av personbilar och lätta transportbilar 
Engelska 5 

Innovation och entreprenörskap – ditt framtidsprojekt

Vårt syfte med projektet är att du ska bli inspirerad att söka en framtid inom teknik och IT. Genom att träffa elever från andra program, knyta kontakter med näringslivet, hitta förebilder och upptäcka nya yrkesvägar, kommer du att bli peppad inför vidare studier och arbetsliv.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.