Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00

Webbredaktör

"Vi ger liv åt dina drömmar" - så lyder Rodengymnasiets tagline

Den är både ett löfte och ett ansvar. Vilka drömmar ger vi liv åt? Vems drömmar och på vilket sätt?
Vårt mål är att hemsidan ska kännas angelägen och relevant. Både för elever, lärare och föräldrar.
Berättelserna om hur vi ger liv åt drömmarna finns överallt - i stort som smått.
Berätta något om dig själv och vad du gör på Roden! Tips tas tacksamt emot.

webbredaktör
Andreas af Malmborg