Var med och träffa framtidens företagare

Vi odlar innovation och entreprenörskap bland unga i Norrtälje. Du som företagare är välkommen att vara med!

Företagare framför dator.

Norrtälje kommun växer och vi behöver nya arbetstillfällen. Vi vill att fler unga ska se en framtid i kommunen och att deras idéer ska kunna slå rot och bidra till tillväxt. Då behövs nya mötesplatser och nätverk. Under hösten 2020 fortsätter vi med projektet Inntreprenörskap för andra året i rad. Vår vision är en kommun där gymnasieelever och företagare tillsammans löser morgondagens problem, skapar nya möjligheter och jobb genom innovation och ny teknik.

Så kan du och ditt företag delta i projektet

• Delta i digitala föreläsningar dagtid. Ta del av teknikutvecklingen globalt, nationellt och lokalt. Du som är företagsledare – koppla på din personal vi länk för en kostnadsfri kompetensutveckling!
  • Knyt kontakt med framtidens medarbetare. Besök en klass digitalt och berätta om er verksamhet. Du väljer själv vilket program eller  elevgrupp du vill besöka.
  • Skaffa ungas perspektiv och lösningar på en utmaning i ditt företag.
  • Bjud in elever och lärare till ett företagsbesök.
  • Du anmäler dig till Daniel Klemserud nedan.

Den planerade studieresan till Silicon Valley i USA är på grund av smittrisken av coronaviruset och covid-19 tillsvidare uppskjuten.

Vill du göra ett utbyte med Rodengymnasiet?

Kontakta Jonas Gustafsson, Programrektor, ansvarig för entreprenörskap på Rodengymnasiet: jonas.gustafsson2@norrtalje.se 0176 717 91

Intresserad av projektet Inntraprenörskap?

Kontakta Daniel Klemserud, Näringslivsutvecklare på Norrtälje kommun: daniel.klemserud@norrtalje.se 0176-28 42 79, 073-558 20 49