Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Var med och träffa framtidens företagare

Vi odlar innovation och entreprenörskap bland unga i Norrtälje. Du som företagare är välkommen att vara med!

Företagare framför dator.

Norrtälje kommun växer och vi behöver nya arbetstillfällen. Vi vill att fler unga ska se en framtid i kommunen och att deras idéer ska kunna slå rot och bidra till tillväxt. Då behövs nya mötesplatser och nätverk. Under hösten 2020 fortsätter vi med projektet Inntreprenörskap för andra året i rad. Vår vision är en kommun där gymnasieelever och företagare tillsammans löser morgondagens problem, skapar nya möjligheter och jobb genom innovation och ny teknik.

Så kan du och ditt företag delta i projektet

  • Delta i digitala föreläsningar dagtid. Ta del av teknikutvecklingen globalt, nationellt och lokalt. Du som är företagsledare – koppla på din personal vi länk för en kostnadsfri kompetensutveckling!
  • Knyt kontakt med framtidens medarbetare. Besök en klass digitalt och berätta om er verksamhet. Du väljer själv vilket program eller  elevgrupp du vill besöka. 
  • Skaffa ungas perspektiv och lösningar på en utmaning i ditt företag.
  • Bjud in elever och lärare till ett företagsbesök.
  • Du anmäler dig till Daniel Klemserud nedan.

Den planerade studieresan till Silicon Valley i USA är på grund av smittrisken av coronaviruset och covid-19 tillsvidare uppskjuten.

Vill du göra ett utbyte med Rodengymnasiet? 

Kontakta Jonas Gustafsson, Programrektor, ansvarig för entreprenörskap på Rodengymnasiet: jonas.gustafsson2@norrtalje.se 0176 717 91

Intresserad av projektet Inntraprenörskap?

Kontakta Daniel Klemserud, Näringslivsutvecklare på Norrtälje kommun: daniel.klemserud@norrtalje.se 0176-28 42 79, 073-558 20 49

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.