Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Busskort höstterminen 2022

Alla nya elever som uppfyller kriterierna för att erhålla busskort måste ansöka om det senast 8 augusti, detta för att vara garanterad att hinna få sitt busskort vid skolstart. Busskorten delas ut av elevens mentor. Ansök via denna länk: Ansökan om SL-kort för nya elever på Rodengymnasiet (norrtalje.se) De som ansökt om busskort och är folkbokförda i Norrtälje kommun kommer få ett beslut med e-post.

Kravet för att vara berättigad till busskort är att man har minst 6 km mellan skolan och folkbokföringsadressen. Elever folkbokföra utanför Norrtälje kommun men i Stockholms län kommer ej att få ett beslut från oss då det är din hemkommun som bekostar busskortet. Busskortet delas ut på Rodengymnasiet.

Elever folkbokförda utanför Stockholms län kommer ej att få ett busskort från Rodengymnasiet. De får kontakta sin hemkommun för att ansökan om reseersättning.

Elever i blivande åk 2 och 3 som har hämtat ut busskort för VT- 2022 behöver ej ansöka på nytt. De kommer att få busskort för HT-2022 om de uppfyller kriterierna för att erhålla ett busskort.

Utförligare information om elevresor i gymnasieskolan hittar man här.

 

Senast ändrad: 2022-05-06
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.