Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

16-19 år utan jobb eller skola?

Kommunalt aktivitetsansvar (KAA)

Vill du börja plugga igen men vet inte vilken utbildning du ska välja? Funderar du på att hoppa av din gymnasieutbildning? Om du inte fått slutbetyg från gymnasieskolan eller om du inte är placerad vid någon skola eller har någon sysselsättning, till exempel arbete, praktik eller arbetsmarknadsaktivitet så kan du kontakta en coach som hjälper dig att finna vägar till studier, praktik eller arbete.

Tillsammans hittar vi individuella lösningar för just dig. 

Välkommen att kontakta oss:

kerstin.karlstrom@norrtalje.se
eva.nilsson@norrtalje.se

Du kan även ringa:

Kerstin Karlström: 0176-710 36    

Eva Nilsson: 0176-710 49 

Det kommunala aktivitetsansvaret (KAA)

Från 1 januari 2015 ska kommunerna samla in och föra register över ungdomar som omfattas av det kommunala aktivitetsansvaret.

Aktivitetsansvaret omfattar ungdomar som inte fyllt 20 år och som inte har fullföljt utbildning på nationella program i gymnasieskola, nationella eller specialutformade program i gymnasiesärskola eller motsvarande utbildning.

 

 

 

Ansökan om studieavhopp
Till Gymnasieskola
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.