Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Skapande skola och Kultur i skolan är olika saker

Norrtälje kommun satsar stort på kultur för skolbarn och satsningarna kommer i flera olika former. Två av formerna är "Kultur i skolan" och "Skapande skola". Här kan du läsa om vad det är för skillnad.

Skapande skola är inte samma sak som Kultur i skolan. 

Kultur i skolan bekostas av kommunens egna medel och det beslutas av kultur- och fritidsnämnden. Liksom Skapande skola är Kultur i skolan helt kostnadsfri men medverkan är frivillig. Det är upp till varje lärare/kulturombud att avgöra om eleverna ska medverka. Huvudansvarig är barnkulturproducenten Hanna Lundmark. Läs mer om Kultur i skolan här.

Kontakta Hanna Lundmark: hanna.lundmark@norrtalje.se eller 0176-284207.

Skapande skola bekostas av statens kulturråd och är kostnadsfri för skolor och förskolor som deltar. Inför varje läsår görs en bindande anmälan mellan skolans rektor och Norrtälje kommun. Den anmälan garanterar deltagande i Skapande skola för hela skolans räkning. Vid frågor om eller synpunkter på Skapande skola mejla samordnaren Johanna Heissenberger eller ring på 0176-74768. 

 

 

Till Grundskola och fritidshem
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.