Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Så här bokar du Skapande skola

Det här behöver du veta när du skall boka ett projekt.

Gröna fingrar håller i blad.

I det här formuläret bokar du som lärare Skapande skolaprojket för din klass

Alla Skapande skolaprojekt är gratis att delta i!

Kulturombud, lärare, pedagog och mentor bokar själva in Skapande skola-program för sina grupper via ett digitalt formulär via länken ovan. Varje klass i årskurs F-9 får ett konst/ kulturprojekt per läsår. Utöver varje årskurs givna projekt så finns varje läsår ytterligare konstprojekt för klasser i åk F-9 att delta i. Du som bokar fyller i ett kontaktformulär via bokningslänken ovan och därefter tar aktören kontakt med dig på den e-postadress som du har angett.

Resa med buss till ett Skapande skolaprojekt

För årskurs 3 och 5 som reser med buss till ert projekt på Erikskulle eller Norrtälje konsthall finns det oftast möjlighet att anpassa tiderna lite i de fall de inte passar med era lokalbussar. Notera i så fall ert önskemål under Övrig information i kontaktunderlaget.

Ett bokat projekt är en värdehandling

Det är viktigt att du noterar din bokade tid i din och klassens kalender på en gång och informera dina kollegor. På så sätt riskerar inte klassen att missa sitt program, eller att det blir rörigt om du skulle råka vara frånvarande på projektdagen. Skriv gärna ut formuläret och sätt på er anslagstavla! En missad tid innebär att bidragsmedel går förlorade. Vi bokar därför inte av Skapande skola- projekt utan vi bokar om. Är du ute i god tid brukar det för det mesta gå att lösa.

För frågor kontakta samordnare Johanna Heissenberger johanna.heissenberger@norrtalje.se, 0176-28 41 32

Till Grundskola och fritidshem
Senast ändrad: 2022-10-31
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.