Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vätö fritidshem

I vår verksamhet är leken och skapandet en grund för lärandet och målet är att i samverkan med skolan stimulera elevernas utveckling och erbjuda dem en meningsfull fritid.

Glada pojkar ute i naturen

Vätö fritidshem har en avdelning med ca 20 inskrivna barn.

Fritidshemmet erbjuder skolbarnsomsorg för barn mellan 6 och 12 år. Vi delar lokaler med skolans verksamhet och vår personal består av en fritidspedagog, en förskollärare och en barnskötare.

Vi håller öppet mellan klockan 06.15 till 18.15 såväl skol- som lovdagar. Frukost och mellanmål serveras i skolans matsal, och samt även lunch under skollov.

Vid öppning och stängning samverkar vi med Vätö förskola. Alla öppningar klockan 06.15 sker på förskolan som ligger bakom skolan. Klockan 07.00 kommer fritidspersonalen och gruppen går för att äta frukost. Från cirka klockan 17.00 går fritisbarnen tillbaka till förskolan.

I vår verksamhet är leken och skapandet en grund för lärandet och målet är att i samverkan med skolan stimulera elevernas utveckling och erbjuda dem en meningsfull fritid. Miljön kring skolan inbjuder till lek och rörelse, och vi har nära till skogsområden.

Föräldrar på skolan har genom aktivt lokalt styre under åren färdigställt ett aktivitetsspår och en skateboardramp. Eleverna påverkar verksamhetens innehåll genom vårt fritidsråd.

Samverkan med vårdnadshavarna sker dagligen genom hämtning och lämning, och vi bjuder även regelbundet in till "drop-in-fika".

Visa på karta

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.