Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektorn har ordet

Mitt namn är Kjell Pettersson och jag började som rektor för Vätö skola hösten 2014. Jag är även rektor för Drottningdals skola.

Jag tycker det är fantastiskt att jobba på en skola på landsbygden. Mitt uppdrag är att få elever att möta framtiden så väl rustade som det bara går samt att skolan med alla pedagoger ska försöka möta elevernas behov av stöd och utveckling. Även samverkan med föräldrar är ett viktigt uppdrag som i dagens mediesamhälle kan göras på många olika vis.

Den flesta och bästa informationen om vad som händer på och kring skolan läggs ut via Unikum. I appen Unikum familj finns det även ett smidigt sätt att se allt kring eleven samlat samt att för vårdnadshavare att göra frånvarorapportering. En viktig del av elevernas rätt till undervisning.

Jag har en utbildning som folkhögskollärare som grund för mitt pedagogiska förhållningssätt. Jag har under drygt fem år varit ordförande för en hem- och skolaförening där mina två barn växte upp i Dalarna.

Om mig själv – har ett brinnande intresse för hundar och är aktiv inom agility som jag och min fru både tävlar och även dömer i. Vi har idag sex hundar som vi ägnar i stort sätt all vår fritid till. Jag har en bakgrund av teknisk karaktär och har under ca 10 år arbetat med flygplan som montör.

Jag har sedan under många år arbetat med folkbildning inom studieförbund och folkhögskola. Har sedan jobbat som skolledare i grundskolor i fyra olika kommuner de senaste 20 åren.

Senast ändrad: 2016-12-15
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.