Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektorn har ordet

Vårterminen går med raska steg mot sommaren.

Vårt nystartade skolråd beslutades att genomföra en utegårdskväll som sker den 26 april. Den andra gruppen arbetar med att förbereda för en skoldag och bygdedag, lördag den 5 maj, där vi tänkte försöka visa upp vad skolan gör och vilken fantastisk miljö vi har för den som vill se hur vi har det.

Personalen håller nu på med att försöka jobba mer med digitala verktyg och kommunikationsmedel och har nu startat upp en bloggsida där aktuell informations utbyte ska kunna ske löpande.

 

Lite om mig som är rektor:

Mitt namn är Kjell Pettersson och jag började som rektor för Vätö hösten 2014. Jag är även rektor för Drottningdal skola.

Jag tycker det är fantastiskt att jobba på en skola på landsbygden. Mitt uppdrag är att få elever att möte framtiden så väl rustade som det bara går och skolan ska med alla pedagoger försöka möta elevernas behov av stöd och utveckling. Även samverkan med föräldrar är ett viktigt uppdrag som i dagens media samhälle kan göras på många olika vis. Dom flesta får den mesta och bästa informationen om vad som händer via informationsbrev som klassansvarig pedagog sänder ut via mail.

Själv har jag en utbildning som folkhögskollärare som grund för min pedagogiska inställning. Jag har under drygt fem år varit ordförande för en hem och skolaförening där mina två barn växte upp i Dalarna.

Om mig själv privat – har ett brinnande intresse för hundar och är aktiv inom agility som jag och min fru både tävlar och även dömer. Vi har idag sex hundar som vi ägnar i stort all vår fritid till. Jag har en bakgrund med av teknisk karaktär och har under ca 10 år arbetat med flygplan som montör. Jag har sedan under många år arbetat med folkbildning inom studieförbund och folkhögskola. Har sedan jobbat som skolledare i grundskolor i fyra kommuner de senaste 15 åren.

 Kjell Pettersson,Rektor Vätö

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.