Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Rektor har ordet

Ledningen har ordet

Med fötterna i samtid och blicken mot framtid arbetar vi för utveckla våra skolor till de bästa av skolor.

Inger:

Jag har alltid haft och har fortfarande en oerhört stark kärlek till skolan. Redan som liten tyckte jag om att gå till skolan, även om jag fick rita det första året då jag redan kunde läsa och skriva lite grann. Det är inte så konstigt eftersom jag har tre äldre syskon och min syster älskade att ”leka skola” med oss barn på gården. Jag tror att alla barn på min gård kunde läsa och skriva när vi började ettan tack vare min syster. På den tiden (hu, det är länge sedan!) så fick inte barnen fortsätta där man befann sig. Utmaningarna skulle vara lika för alla. Ingen fick komma längre i matteboken än de andra. Tack och lov är det inte så nu. Nu ska vi inom skolan utmana varje elev att utvecklas så långt som det går under tiden i grundskolan. Det är bra, riktigt bra. 

Måns:

Jag har alltid varit en mycket nyfiken och vetgirig människa. När jag gick i skolan ville jag veta allt om allt (nästan), och till min glädje så fick jag massor av kloka, spännande, intressanta svar, men även nya frågor som väckte mer nyfikenhet och nya intressen, som format den jag är idag! Jag växte upp i en familj där vi diskuterade mycket och vi lärde av varandra. Kanske inte då så konstigt att vi alla tre syskon valde att bli lärare. Jag är fortfarande mycket kunskapstörstande och jag vill vara med att skapa ett starkt samhälle som är kunskapsbaserat, som präglas av omtanke och är till för alla. Skolan är en fantastisk plattform för det arbetet. När jag ser barn och ungdomar i lärande som tar varandra till nya nivåer i diskussioner, i laborationer, i skapande, i en atmosfär där nyfikenhet väcks, och motivation skapas, då blir jag lycklig. 

 

Vårt rektorsområde består av Svanberga och Söderbykarls skolor och fritidshem.

Att vår verksamhet, precis som i övriga samhället och för varje enskild individ är i ständig utveckling kanske är överflödig information. Vi vill ändå påminna om vår strävan efter ständig utveckling och förbättring. Verksamheten står aldrig still och det är så vi vill ha det. Så länge det finns elever på skolorna kommer vi att sträva efter förnyelse och förbättring.

Att leva i en föränderlig värld kräver en grundtrygghet, en stabilitet. Den stabiliteten vill vi erbjuda i form av att vi längtar efter synpunkter från er vårdnadshavare. Vi vill bli bättre, alltså är vi beroende av kritik från er. Detta bygger på ett öppet sinne hos alla som arbetar inom Svanberga rektorsområde. Samtliga elever och föräldrar skall känna sig välkomna och att deras synpunkter tas på allvar. Att synpunkter tas på allvar är inte detsamma som att vi tycker lika. Utveckling skapas inte av att alla alltid tycker likadant. Olikheter berikar! 

 Vi fortsätter vårt arbete med att ständigt bejaka elevernas förmågor och våra fokus ligger på att förbättra och utveckla vårt systematiska kvalitetsarbete, vår elevhälsa och vårt ledarskap.

Vi vill ha fokus på undervisning och mötet med eleven. Vi kommer att tala med er föräldrar när vi eller ni tycker att vi behöver samverka kring elevernas bästa. Vi hoppas, räknar med, att ni gör detsamma gällande oss. 

 

Skolledningen

Inger och Måns

Kontaktinformation

Rektor: Inger Langetz, Inger.langetz@norrtalje.se 0176 71481

Biträdande rektor: Måns Nilsson, Mans.nilsson@norrtalje.se 0176 71416 

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.