Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Med fötterna i samtid och blicken mot framtid arbetar vi för utveckla våra skolor till de bästa av skolor.

Måns Nilsson, biträdande rektor:

Jag har alltid varit en mycket nyfiken och vetgirig människa. När jag gick i skolan ville jag veta allt om allt (nästan), och till min glädje så fick jag massor av kloka, spännande, intressanta svar, men även nya frågor som väckte mer nyfikenhet och nya intressen, som format den jag är idag! Jag växte upp i en familj där vi diskuterade mycket och vi lärde av varandra. Kanske inte då så konstigt att vi alla tre syskon valde att bli lärare. Jag är fortfarande mycket kunskapstörstande och jag vill vara med att skapa ett starkt samhälle som är kunskapsbaserat, som präglas av omtanke och är till för alla. Skolan är en fantastisk plattform för det arbetet. När jag ser barn och ungdomar i lärande som tar varandra till nya nivåer i diskussioner, i laborationer, i skapande, i en atmosfär där nyfikenhet väcks, och motivation skapas, då blir jag lycklig. 

Vårt rektorsområde består av Svanberga och Söderbykarls skolor och fritidshem.

Att vår verksamhet, precis som i övriga samhället och för varje enskild individ är i ständig utveckling kanske är överflödig information. Vi vill ändå påminna om vår strävan efter ständig utveckling och förbättring. Verksamheten står aldrig still och det är så vi vill ha det. Så länge det finns elever på skolorna kommer vi att sträva efter förnyelse och förbättring.

Att leva i en föränderlig värld kräver en grundtrygghet, en stabilitet. Den stabiliteten vill vi erbjuda i form av att vi längtar efter synpunkter från er vårdnadshavare. Vi vill bli bättre, alltså är vi beroende av kritik från er. Detta bygger på ett öppet sinne hos alla som arbetar inom Svanberga rektorsområde. Samtliga elever och föräldrar skall känna sig välkomna och att deras synpunkter tas på allvar. Att synpunkter tas på allvar är inte detsamma som att vi tycker lika. Utveckling skapas inte av att alla alltid tycker likadant. Olikheter berikar! 

 Vi fortsätter vårt arbete med att ständigt bejaka elevernas förmågor och våra fokus ligger på att förbättra och utveckla vårt systematiska kvalitetsarbete, vår elevhälsa och vårt ledarskap.

Vi vill ha fokus på undervisning och mötet med eleven. Vi kommer att tala med er föräldrar när vi eller ni tycker att vi behöver samverka kring elevernas bästa. Vi hoppas, räknar med, att ni gör detsamma gällande oss. 

 

Skolledningen

Rektor: Katarina Björk, katarina.bjork@norrtalje.se, 0176-71470 
Biträdande rektor: Måns Nilsson, mans.nilsson@norrtalje.se, 0176 71481 

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.