Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Inför skolvalet

Ska ditt barn börja i förskoleklass eller årskurs 7 till hösten 2020? Är du nyfiken på vår skola och hur vi arbetar?

När skolvalet är klart bjuder vi alltid in föräldrar till barn som ska börja i förskoleklass till ett informationsmöte. Där berättar vi om vår skola och framför allt om arbetet i förskoleklassen och på fritids. Vi visar runt i våra lokaler och svarar på tusen frågor.

Elever som ska börja i åk 7 (på Länna) kommer att träffa sina nya mentorer och klasskamrater en förmiddag redan under våren för att lära känna varandra lite grann. De flesta av våra elever känner redan många utav lärarna eftersom de har träffats i flera ämnen under mellanstadiet. Elever och vårdnadshavare kommer sedan att bjudas in till ett första förväntansmöte redan första skoldagen i höst.

Om du inför skolvalet, önskar en kontakt för att ställa frågor, eller kanske få en personlig visning av vår skola, kontakta vår skolsamordnare Anna Eneroth. Antingen får du svar på alla frågor eller så hjälper hon dig vidare.

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller önskar komma och besöka oss!

Anna Eneroth: anna.eneroth@norrtalje.se tele: 0176-28 41 41

Senast ändrad: 2020-01-02
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.