Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Parkskolans fritidshem

I vår verksamhet är leken och skapandet en grund för lärandet. Vårt mål är att i samverkan med skolan stimulera elevernas utveckling och erbjuda dem en meningsfull fritid.

Parkskolans fritidshem består av fyra avdelningar, Pandora, Planeten, Pegasus och Klubben, med sammanlagt 150 inskrivna elever.

Fritidshemmet erbjuder skolbarnsomsorg för elever mellan 6 och 12 år. Vi har öppet från klockan 06.30 till 18.30 såväl skol- som lovdagar. Frukost och mellanmål serveras i skolans matsal, det gäller också lunch under skollov.

I vår verksamhet är leken och skapandet en grund för lärandet. Vårt mål är att i samverkan med skolan stimulera elevernas utveckling och erbjuda dem en meningsfull fritid.

Miljön kring skolan inbjuder till lek och rörelse och vi har nära till skogsområden.

I samverkan med idrottsföreningar erbjuds fritidseleverna tillfällen att prova på olika idrotter och föreningsaktiviteter genom "idrottsfritids". Eleverna påverkar verksamhetens innehåll genom fritidsrådet.

Planeten
0176 71068
planeten@norrtalje.se

Pegasus
0176 71616
pegasus@norrtalje.se

Pandora
0176 71145
pandora@norrtalje.se

Klubben
0176 71676
klubben@norrtalje.se

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.