Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Rektor har ordet

Hej!

Ett till år på Lommarskolan åtminstone på 60% tjänst. Som ni förstår så har den lilla skolan på ca 65 elever inte större behov än ca 60%. Emellertid så har vi ingen kanslist så det blir många administrativa och praktiska frågor som ska lösas. När terminen kommer igång så finns det tid för mig att vara ute i klassrummen bland barnen för att leda det pedagogiska arbetet på skolan. Vi eftersträvar hög kvalitet och goda resultat.

Jag samverkar med elever, föräldrar och personal för en skola med hög måluppfyllelse där elever med ett lustfyllt lärande förberedsinför morgondagens samhälle. Jag gillar att arbeta processorienterat och gärna långsiktigt. Naturligtvis värnar jag om en god arbetsmiljö såväl för personal som för elever.

Att stödja och verka för en lärande organisation ligger mig varmt om hjärtat och jag vet att mångfald berikar skolans vardag på många sätt. Jag arbetar för att elever ska bli medvetna om sitt eget lärande vilket i sin tur ger möjligheter till fortsatta studier. Det är viktigt att elever och personal tror på sig själva och sin förmåga.

Som person trots dryga 40 år inom skolan så har jag fortfarande en positiv inställning och ser endast möjligheter i varje situation. Det är ett fantastiskt arbete att få leda lärande processer.

Jag är övertygad om att alla kan och att alla elever har en rättighet att nå målen och även få godkända betyg. Jag ser fram emot ett gott samarbete under läsåret.

Helena Malmsten
Rektor

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.