Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Elevråd

Alla som arbetar i skolan ska främja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande över den sociala, kulturella och fysiska skolmiljön.

Hur arbetar vi med elevråd?

Skolans mål är att varje elev successivt utövar ett allt större inflytande över sin utbildning och det inre arbetet i skolan och får kunskap om demokratins principer samt utvecklar sin förmåga att arbeta i demokratiska former. Våra elevråd är ett sådant forum där eleverna tränas i detta. Ungefär en gång i månaden träffas elevråden. Högstadieeleverna träffar rektor och eleverna i åk 1-6 träffar biträdande rektor. Till elevråden tar eleverna med sig frågor/synpunkter från klasserna och representanterna tar sedan med sig tankar/förslag tillbaka till sina klasser. Vid varje tillfälle berörs också våra ATT frågor; Arbetsro, trivsel och trygghet.

Senast ändrad: 2018-02-07
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.