Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Hej! Jag heter Eva Gauffin och det är med största glädje som jag är rektor för Kvisthamraskolan.

Det är enormt roligt och spännande att få leda och utveckla skolan. Det viktigaste för mig som rektor är att era barns utveckling och lärande är det vi sätter främst i våra verksamheter. Arbetsglädje och trygghet är viktiga förutsättningar för hälsa, välbefinnande och trivsel. Därför är vårt värdegrundsarbete ett av våra mest prioriterade mål.
Elevernas kunskaper ska ge dem en grund för fortsatt utbildning, och bidra till att de utvecklas både personligt och som samhällsmedborgare. Detta bygger vi med undervisningen i förskoleklass, skola och på fritids. Alla delar är lika viktiga för att få en helhet i det livslånga lärandet.
Lärande är inte bara kunskaper - det är också att utveckla förståelse och empati, och respekten för allas lika värde. Alla barn och elever har rätt att påverka sin situation och bli lyssnade till. Personalens kompetens, att erbjuda olika metoder och verktyg och att fokusera på trygghet och respekt är andra viktiga delar för barnens lärande.
På vår skola arbetar vi med att forma den bästa utbildningen, förbättra resultaten och värna om den goda och inspirerande arbetsplatsen med kunniga och duktiga medarbetare, med eleverna och med er föräldrar i nära dialog som stöd.
Jag vill avsluta med att citera den stora sagoförfattaren H.C. Andersen som en gång lär ha sagt att hela världen är en rad underverk, men vi är så vana att se dem att vi kallar dem vardag. Vi som arbetar på skolan försöker att fokusera på möjligheter, uppmärksamma det som fungerar, hitta elevernas styrkor ”guldkorn” i vardagen.
Med vänlig hälsning,
Eva

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.