Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hallsta fritidshem

För att utveckla barnens sociala kompetens lägger vi stor vikt på att lära barnen att ta hänsyn till varandra, visa respekt och behandla varandra på ett sätt som man själv vill bli behandlad.

Våra aktiviteter på fritidshemmet består av sådant som gynnar barnens motorik, kreativitet och kunskap om natur och miljö. Vår ambition är att låta barnen lära känna sin kropp och förstå vad som är viktigt för hälsa och välmående. Vi vill introducera rörelse och motion i tidig ålder, därför går vi till gymnastiksalen, har friidrott och andra aktiviteter utomhus, gör skogsutflykter och promenerar regelbundet. För att få barnen att förstå vikten av näringsriktig kost serverar vi nyttiga mellanmål. Som "mellisvärdar" deltar barnen med tillagning, dukning, diskning, källsortering och kompostering.

För att utveckla barnens sociala kompetens lägger vi stor vikt på att lära barnen att ta hänsyn till varandra, visa respekt och behandla varandra på ett sätt som man själv vill bli behandlad. Vi vuxna har en viktig roll att vara goda förebilder.

Som återkommande aktiviteter har vi gymnastik, skogsutflykter, grilldagar, tipspromenader, skräpplockardagar, miljödagar och uteaktiviteter.

Välkomna till oss på fritids!

Visa på karta

Kontakt
 • Hallsta fritidshem - Kommunalt fritidshem
 • 0175 256 45
 • Skolvägen 15-17
  763 34 Hallstavik
 • 06.00 - 08.00
  12.45 - 18.00

  Under skollov:
  06.00 - 18.00
Senast ändrad: 2014-12-17
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.