Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Rektor har ordet

Hej!

Jag heter Eva Gauffin och det är med största glädje jag tillträder som ny rektor från och med hösten 2017 i Älmsta rektorsområde med de tre skolorna: Grisslehamns skola, Norrsundsskolan och Elmsta skola.

Det ska bli enormt roligt och spännande att få leda och utveckla skolorna vidare här. Det viktigaste för mig som rektor är att era barns utveckling och lärande är det vi sätter främst i våra verksamheter.

Elevernas kunskaper ska ge dem en grund för fortsatt utbildning, och bidra till att de utvecklas både personligt och som samhällsmedborgare. Detta bygger vi med undervisningen i förskoleklass, skola och på fritids. Alla delar är lika viktiga för att få en helhet i det livslånga lärandet.

Lärande är inte bara kunskaper - det är också att utveckla förståelse och empati, och respekten för allas lika värde. Alla barn och elever har rätt att påverka sin situation och bli lyssnade till. Personalens kompetens, att erbjuda olika metoder och verktyg och att fokusera på trygghet och respekt är andra viktiga delar för barnens lärande.

Ser fram emot att få fortsätta arbetet med att forma den bästa utbildningen, förbättra resultaten och värna om den goda och inspirerande arbetsplatsen på skolorna med kunniga och duktiga medarbetare, med eleverna och med er föräldrar i nära dialog som stöd.

 

Med vänlig hälsning,

Eva Gauffin

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.