Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Grindskolans fritidshem

Vi på Grindskolans fritidshem ser barnet utifrån ett helhetsperspektiv där alla delar är lika viktiga, såväl sociala, intellektuella, motoriska som emotionella.

Grindskolans fritidshem ligger inrymt i egna lokaler i Grindskolan. Skolan ligger i centrala Norrtälje med närhet till kultur och föreningsliv som vi kan ta del av i vår dagliga verksamhet. Naturen runt Grind, med skog, berg och vatten är en del av vår utemiljö. Vi gör spännande utflykter till Norrtäljeviken, vattentornet, Rövarberget och Pinnskogen.

Vi på Grindskolans fritidshem ser barnet utifrån ett helhetsperspektiv där alla delar är lika viktiga, såväl sociala, intellektuella, motoriska som emotionella. Vi strävar efter att komplettera skolan samt att ha ett professionellt bemötande genom att ge barnet en trygg omsorg med välkända regler och rutiner. Vi har två ansvariga pedagoger på varje avdelning som tillsammans med övrig personal arbetar för att erbjuda en rolig och utvecklande verksamhet för eleverna.

På Grindskolan finns fem fritidshemsavdelningar. På Västergården går eleverna då de går i förskoleklass, och sedan fortsätter de på Södergården och Östergården i årskurs 1 och 2. I årskurs 3 går de på Norrgården, och i årskurs 4-6 på Nordan.

Kontakt
  • Grindskolans fritidshem - Kommunalt fritidshem
  • 0176 714 02
  • Timotejgatan 4
    761 61 Norrtälje
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.