Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Grundsärskola Grind

Grindskolans grundsärskola ger elever med intellektuell funktionsnedsättning (IF) en utbildning som omfattar samma ämnen som grundskolan men med andra kunskapskrav.

Grind grundsärskola.

Vi har för närvarande fyra klasser. Eleverna är fördelade efter årskurs och behov. Vi sätter kunskap och utbildning i fokus och vårt mål är att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt efter sina förutsättningar.

All personal som arbetar inom grundsärskolan har en gedigen utbildning och kunskap inom grundsärskolans pedagogik. Här arbetar 6 lärare och vi har resursassistenter som stödjer eleverna i det dagliga arbetet, både i undervisning och på raster. Elever som läser ämnen efter grundsärskolans läroplan undervisas av grundskolans lärare i de praktiska-estetiska ämnena.

Vår skola är lokalintegrerad på Grindskolan. Här har eleverna tillgång till idrottshall, musik, hemkunskap, slöjdsal samt möjlighet till inkludering med grundskoleklasser.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Kontakt
Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.