Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Rektorn har ordet

Rektor Erin Gustafsson

Samhället förändras och vi måste rusta våra barn och ungdomar för framtiden.

Dagens skola måste präglas av lärmiljöer som ger plats till alla, och arbetet med detta måste börja långt innan man kliver in i klassrummet. Det handlar om värdegrund och den basen som de vuxna står på tillsammans som visar vägen för hur olika möten går till. Det är denna värdegrund som ligger bakom planeringen och genomförandet av undervisningen, olika samtal mellan elever och vuxna och självklart även vuxna emellan. Detta måste födas ur en demokratiprocess där alla deltar i samtalet om "vår skola" och "vår värdegrund". Vi behöver dessutom ta oss an utmaningar och utveckling som vi står inför med tilltro, nyfikenhet och en önskan efter ständig förbättring.

Vår verksamhet har stor fokus på trygghets- och värdegrundsarbete eftersom det är ramen inom vilket eleverna får möjlighet till att utvecklas och känna tilltro till sin egen förmåga. Genom samarbete och ett klassrumsklimat som präglas av tillit uppmuntrar vi till goda relationer med lärande i fokus. Genom delaktighet, fokus på uppdraget och ett lösningsriktat förhållningssätt skapar vi goda förutsättningar för att alla barn och elever får de kunskaperna och färdigheterna när de behöver när de lämnar vår verksamhet. Arbetet ska vara främjande och förebyggande så att eleverna vågar utmana, utforska och utvecklas.

Skolan är en del av samhället och vi värnar om ett gott samarbete med förskolorna och andra skolor som är en del av den röda tråden kring barnen i vår verksamhet och vår kommun. Vidare måste barn och elever få chansen att möta och medverka i samhället som skolan speglar.

 

Erin Gustafsson
Rektor Gottsta och Skebo skolor
E-post

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.