Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektorn har ordet

Mitt namn är Kjell Pettersson och jag började som rektor för Drottningdal hösten 2014. Jag är även rektor för Vätö skola.

Jag tycker det är fantastiskt att jobba på en skola på landsbygden. Mitt uppdrag är att få elever att möte framtiden så väl rustade som det bara går och skolan ska med alla pedagoger försöka möta elevernas behov av stöd och utveckling.

Även samverkan med föräldrar är ett viktigt uppdrag som i dagens media samhälle kan göras på många olika vis. Dom flesta får den mesta och bästa informationen om vad som händer via information som läggs ut via Unikum. I Unikum finns det även länk för att göra frånvarorapportering som är en viktig del av elevernas rätt till undervisning.

Jag har en utbildning som folkhögskollärare som grund för mitt pedagogiska förhållningssätt. Jag har under drygt fem år varit ordförande för en hem och skolaförening där mina två barn växte upp i Dalarna.

Om mig själv – har ett brinnande intresse för hundar och är aktiv inom agility som jag och min fru både tävlar och även dömer i. Vi har idag sex hundar som vi ägnar i stort sätt all vår fritid till. Jag har en bakgrund av teknisk karaktär och har under ca 10 år arbetat med flygplan som montör.

Jag har sedan under många år arbetat med folkbildning inom studieförbund och folkhögskola. Har sedan jobbat som skolledare i grundskolor i fyra olika kommuner de senaste 20 åren.

Vill Ni komma i kontakt med mig får ni gärna kontakta mig

kjell.pettersson@norrtalje.se

Senast ändrad: 2016-12-15
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.