Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektorn har ordet

Bålbroskolan, vilken dröm att få starta upp ny verksamhet med en personalgrupp som redan känner eleverna och varandra. En trygg grund som alla är redo att utveckla för elevernas bästa. Jag är så stolt över att få vara en del av det hela.

Jag heter Sara Björklund och är rektor på Bålbroskolan. Jag har arbetat i skolans värld sedan 1998 som lärare, förstelärare, biträdande rektor och nu rektor. Jag tycker att elevers lärande och skolutveckling är det finaste man kan få arbeta med. Skolan är i mina ögon grunden till framtidens samhälle. All vi på skolan har ett stort ansvar att tillsammans med alla elevers vårdnadshavare samverka för varje elevs möjlighet att få äga sin framtidsvision och ha en god grund för att kunna göra kloka val för sig själv i livet. Att visa vägen, visa möjligheter och visa hänsyn är för mig viktiga verktyg i arbetet med att utveckla våra verksamheter.

Min övertygelse är att vår styrka är att vi arbetar gemensamt mot tydliga mål, elev-lärare, lärare- vårdnadshavare, elev-elev och  personal-personal. Vi alla lär av och tillsammans med varandra. Det är grunden för vår organisation och varje elevs lärande.

Välkommen att höra av dig!
/Sara

 

sara.bjorklund@norrtalje.se

0175 73963

Till Grundskola och fritidshem
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.