Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fronter - logga in

Fronter är vår webbplattform för lärande och kommunikation i förskolan, skolan, gymnasiet och vuxenutbildningen. Här kan elever få information och stöd och du som har ditt barn i kommunal verksamhet kan följa ditt barns utveckling och ta del av information från förskolan eller skolan.

Inloggning

För att kunna logga in på Fronter måste du ha BankID eller e-legitimation, som du till exempel får från din bank eller från Telia.

Som elev hittar du information om din skola, utbildning och alla de förutsättningar som ska göra din skolgång till den bästa möjliga. Här kan du också ställa frågor eller ge tips samt anmäla felaktigheter och alla typer av kränkningar.

Fronter gör det möjligt för dig som förälder att följa ditt barns kunskapsutveckling genom individuella utvecklingsplaner, (IUP), och skriftliga omdömen som används som underlag för ditt barns utvecklingssamtal. I plattformen kan du också ta del av nyheter, ditt barns frånvaro och olika dokument från skolan som till exempel veckobrev och schema.

Om du behöver hjälp

Om du har problem med att logga in, med ditt BankID eller e-legitimation vänder du dig direkt till din leverantör av e-tjänsten, vilket vanligast är din bank eller 

Om du har frågor om hur man använder Fronter eller det som finns i Fronter vänder du dig till ditt barns klassföreståndare eller mentor. Ett tips är också att du kan fråga ditt barn om hjälp, barnen är vana Fronteranvändare.

Säkerhet

Eftersom Fronter innehåller personuppgifter är det viktigt att det är en säker plats för lagring av information så att informationen inte hamnar i orätta händer. Här kan du läsa mer om säkerheten i Fronter.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.