Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fronter - logga in

Under 2018 byts lärplattformen Fronter mot Unikum, Skola 24 och Tempus. Hösten 2018 används Fronter främst inom vuxenutbildningen.

Inloggning

För att kunna logga in på Fronter måste du ha BankID eller e-legitimation, som du till exempel får från din bank eller från Telia.

Om du behöver hjälp

Om du har problem med att logga in, med ditt BankID eller e-legitimation vänder du dig direkt till din leverantör av e-tjänsten, vilket vanligast är din bank eller 

Om du har frågor om hur man använder Fronter eller det som finns i Fronter vänder du dig till ditt barns klassföreståndare eller mentor. Ett tips är också att du kan fråga ditt barn om hjälp, barnen är vana Fronteranvändare.

Säkerhet

Eftersom Fronter innehåller personuppgifter är det viktigt att det är en säker plats för lagring av information så att informationen inte hamnar i orätta händer. Här kan du läsa mer om säkerheten i Fronter.

Fronter byts ut mot ny lärplattform

Under 2018 byts Fronter ut mot en ny lärplattform bestående av Unikum, Skola 24 och Tempus. På länken nedan kan du läsa mer om den nya lärplattformen och ladda ner de appar du behöver.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.