Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Övriga frågor

Här hittar du svar på några vanlig frågor om barnomsorg.

Jag arbetar kväll och helg - kan jag få omsorg då?

Om du har ett arbete med obekväma arbetstider och ditt barn är i åldern 1-13 år kan du ansöka om omsorg under obekväm tid via e-tjänsten.

Vilka öppettider ska förskolan/pedagogisk omsorg ha?

De har öppet från 06:00 – 18:00 alternativt 06:30 – 18:30 måndag till fredag. Undantag är midsommarafton, julafton och nyårsafton då verksamheterna är stängda.

Får förskolan begära att mitt barn tar med sig blöjor/frukt/matsäck på regelbunden basis? 

Förutom den av kommunen fastställda avgiften så ska förskolan ska vara avgiftsfri. Den barnpeng som betalas ut till alla förskolor ska täcka verksamhetens alla omkostnader.

Vårt barn bor växelvis hos båda föräldrarna. Vem ska betala barnomsorgsräkningen?

Var och en betalar sin plats efter sitt behov. Om bara en förälder nyttjar platsen på förskolan betalar enbart den föräldern för platsen. Avgiften grundar sig på det schema som respektive vårdnadshavare uppgett samt respektive hushålls sammanlagda inkomst. De sammanlagda avgifterna får inte överstiga högsta avgiften för en plats enligt reglerna för maxtaxa.

Om du saknar svar på din fråga, hör av dig till Kontaktcenter på telefon 0176-710 00 eller via e-post kontaktcenter@norrtalje.se

Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2017-12-14
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.