Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hitta natt-och helgomsorg

Du som arbetar kvällar, nätter och helger kan ansöka om en plats för ditt barn om du arbetar på sådana tider då förskolor och fritidshem är stängda.

Ort
Organisationstyper
Antal träffar:
  • Almerska Villan förskola Fristående/privat 072 216 79 40 Almerska vägen 7, Hallstavik

    Välkommen till vår fristående förskola i Hallstavik som har nattomsorg! Det betyder att vi förutom dagtid även har öppet kvällar, nätter och helger för dig som arbetar obekväma tider.

  • Borrhagens natt- och helgomsorg Fristående/privat 08 512 920 45 Vängsjöbergsvägen 19, Rimbo

    Vi har en härlig gård att leka på, och skogen ligger precis runt knuten.På vår natt- och helgomsorg erbjuder vi pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid för barn mellan 1-13 år, vardagar 18.30-06.30 samt helger och helgdagar. På vardagskvällar är det lugna aktiviteter innan läggdags. Och på morgonen väcks barnen för att efter frukost gå över till dagverksamheten eller åka vidare till skolan.

  • Palettens förskola/Akrylen-omsorg på obekväm tid Kommunalt 0176 28 41 47 Frötunagatan 14, Norrtälje, Norrtälje

    Välkommen till Paletten! Hos oss vill vi erbjuda en verksamhet där barnen får möjlighet att utveckla sin identitet samtidigt som de är delaktiga i vår gemenskap. Vi erbjuder även omsorg på obekväm arbetstid. På vår förskola har vi värdeord som ska genomsyra hela verksamheten och ”kännas” när man kliver in hos oss. Palettens värdeord är invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.