Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tjänstegaranti för förskolan

Tjänstegarantier är löften till invånare och företag. De ska göra det tydligt vilka förväntningar man kan ha på kommunens tjänster och myndighetsutövning. De tydliggör även vilka eventuella motkrav som gäller för att tjänstegarantierna ska kunna uppfyllas.

Beskrivning

Tjänstegaranti för förskola innebär att om inte platsgarantin uppfylls, så har vårdnadshavaren rätt till två månaders avgiftsrabatt på barnets förskoleplats.
Förskoleverksamheten har platsgaranti.

Platsgaranti innebär att när en vårdnadshavare har anmält önskemål om förskoleplats ska kommunen erbjuda barnet förskola inom fyra månader, under förutsättning att barnet fyllt ett år det datum förskoleplats önskas. Platsgarantin uppfylls även om vårdnadshavare önskar och barnet erbjuds plats i fristående förskola. Ett av alternativen i kön måste vara till kommunal förskola för att garantin ska gälla.

Vi ser till att:

Avgiftsrabatten verkställs om inte garantitiden uppfylls.

Du ser till att:

Ansöka om förskoleplats genom att gå in på kommunens hemsida.

Ansök om förskoleplats här

Uppföljning:

Veckovis uppföljning av kösamordnare.

Kontakt
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2019-12-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.