Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Förskolechefen har ordet

Förskolechef Kristin Haeger berättar om arbetet som förskolechef för Hallsta Västra Förskoleområde, där Hallsta förskola, Tallbackens förskola och Skebo förskola ingår.

Kristin Haeger, Förskolechef Hallsta västra

Innan jag blev förskolechef arbetade jag många år som förskollärare, ett yrke som jag alltid stortrivts med. Att få ta del av barnens nyfikenhet, lek och lust att lära ger mig så mycket inspiration och glädje.

Som förskolechef är jag inte lika delaktig i verksamheten på avdelningarna men min drivkraft är densamma - förskolan ska bidra till barnens utveckling och lärande under lekfulla och trygga former. För att lyckas med det behövs vuxna som är öppna och lyhörda för barnens intressen och infall, som ser barnen som kompetenta och deras olikheter som en berikande tillgång i verksamheten.

Mitt ledarskap

I mitt ledarskap vill jag vara tydlig och öppen i min kommunikation. Mitt mål är att såväl barn och föräldrar som medarbetare ska känna att jag alltid har barnens bästa i fokus. Jag uppmuntrar alla som har funderingar kring stort som smått i verksamheten att höra av sig till mig.

Bästa hälsningar
Kristin Haeger

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.