Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Rektor Kristin Haeger berättar om arbetet som förskolechef för Hallsta Västra Förskoleområde, där Hallsta förskola, Tallbackens förskola och Skebo förskola ingår.

Innan jag blev rektor arbetade jag många år som förskollärare, ett yrke som jag alltid stortrivts med. Att få ta del av barnens nyfikenhet, lek och lust att lära ger mig så mycket inspiration och glädje.

Som rektor är jag inte lika delaktig i verksamheten på avdelningarna men min drivkraft är densamma - förskolan ska bidra till barnens utveckling och lärande under lekfulla och trygga former. För att lyckas med det behövs vuxna som är öppna och lyhörda för barnens intressen och infall, som ser barnen som kompetenta och deras olikheter som en berikande tillgång i verksamheten.

Mitt ledarskap

I mitt ledarskap vill jag vara tydlig och öppen i min kommunikation. Mitt mål är att såväl barn och föräldrar som medarbetare ska känna att jag alltid har barnens bästa i fokus. Jag uppmuntrar alla som har funderingar kring stort som smått i verksamheten att höra av sig till mig.

Bästa hälsningar
Kristin Haeger

Kontakt
Senast ändrad: 2014-07-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.