Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Tallbackens förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och föräldrar.

Vi har öppet från klockan 6.00 till 18.00.

Fyra dagar om året har vi stängt för att kunna utvärdera och planera vår verksamhet. Vi informerar om datumen för dessa dagar minst två månader innan.

Frukosten serveras klockan 7.00, lunchen klockan 11.00 och mellanmål klockan 14.30. Frukten som vår kokerska Pernilla köper in är ekologisk och köttet svenskt.

Vi har en sockerpolicy som innebär att vi undviker att ge barnen livsmedel som innehåller socker, så långt det är möjligt. Syftet med detta är att du som förälder själv ska kunna styra hur mycket socker barnen får i sig.

Vi tillämpar föräldraaktiv inskolning vilket innebär att du som förälder är med i verksamheten under de första dagarna.

Du som förälder är välkommen att delta i samrådet, som är ett forum där vi diskuterar förskole-utveckling, arbetsmiljö, ekonomi, aktuella händelser och idéer från föräldrar, barn och personal.

Senast ändrad: 2014-07-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.