Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Svanberga förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Våra öppettider

Svanberga förskolas öppettider är mellan 6.00 och 18.00. En dag i månaden stänger vi klockan 16.00 med anledning av utvärdering och planering.

Fyra dagar per år har vi stängt så att all personal kan samlas för utvärdering, planering och utveckling av verksamheten. Vi informerar alla föräldrar och vårdnadshavare om dessa dagar i god tid.

Måltider

Vi serverar frukost klockan 7.30 och den är av varierat slag under veckan. Det kan bli gröt, yoghurt, smörgås, ägg, smoothies och mjölk.

Lunchen får vi levererad från Rodengymnasiets kök. Läs gärna matsedeln! Vi äter lunch klockan 11.00 och mellanmål ungefär klockan 14.30.

Inskolning

På Svanberga förskola använder vi oss av föräldraaktiv inskolning där förälder eller annan närstående är med på förskolan tillsammans med sitt barn under tre – fyra dagar, ibland mer.
Föräldraaktiv inskolning innebär att barnet får träna på att delta i verksamheten, inte på att lämnas. Det innebär också att du som förälder, tillsammans med ditt barn, får en god inblick i verksamheten och får tid att lära känna oss på förskolan.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn.

Vi erbjuder dig som förälder/vårdnadshavare att delta i föräldramöten, utvecklingssamtal, drop-in fika, en traditionell picknick under våren, mm. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns lekkamrater. En gång i månaden får du ett brev från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering, och annat som är bra att veta. Varje avdelning har också ett konto på Instagram, där vi förmedlar vår verksamhet för de föräldrar som väljer att följa oss.

 

Senast ändrad: 2014-06-09
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.